Werkwijze

Hoe ik van jou, echte en unieke portretfoto's maak

De kracht van een portret

Een portret is een van de mooiste middelen om iemand te laten zien wie je bent, wie je wilt zijn en om een uniek moment in je leven vast te leggen. Je kan het cadeau geven aan iemand die je dierbaar is, maar het kan ook een prachtig geschenk zijn aan jezelf. Denk bijvoorbeeld aan een ongedwongen familieportret omdat je opa en oma 50 jaar zijn getrouwd. Of aan een zwangerschapsshoot van je bolle buik om dat moment te vereeuwigen.

De kracht van het portret is dat er altijd een persoonlijke herinnering aan vast zit. Een fotoshoot in de natuur is een fijne manier om het beste in jezelf naar boven te halen. Het serene dat het bos, de heide of de duinen met zich meedragen, stelt je gelijk op je gemak. En laat kinderen lekker spelen.

Ik fotografeer daarom graag in de Loonse en Drunense duinen, de Regte Heide in Goirle, de bossen en vennen in Oisterwijk. Of simpelweg de bossen rondom Tilburg, zoals de Oude Warande. Maar ik word ook regelmatig gevraagd om langs te komen tijdens familieweekend in de Beekse Bergen of de Efteling.

 

Wat is mijn werkwijze als jouw portretfotograaf?

Geposeerde foto’s zijn maar saai en werkelijk niemand voelt zich daar prettig bij. Daarom krijg je van mij leuke opdrachten en vragen om het beste in je naar boven te halen. Mijn portretfoto’s komen spelenderwijs tot stand. Zo heb je helemaal niet in de gaten dat je op de foto gaat en maken we er een leuke beleving van voor iedereen. Want als de fotoshoot leuk was, dan zijn de foto’s nog leuker!

Ik geloof erin dat iedereen uniek is en dat de kracht zit in kwetsbaarheid en aandacht. Ik wil je eerst een beetje leren kennen. Daarom voer ik voor de fotoshoot altijd een kennismakingsgesprek. Dit verloopt vaak telefonisch. En vraag ik je een vragenlijst in te vullen zodat ik ook weet wie jullie zijn als familie.

Bij mij is iedereen welkom en creëer ik een veilige plek waar je jezelf mag zijn. Je kan bij mij kiezen uit diversen soorten portetten en fotoreportages dat het beste bij jou wensen en ideeën past.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uniek portret van jezelf of een portret samen met je partner, je huisdier of je familie. Maar ook boudoirshoots en personal branding voor je bedrijf behoren tot de mogelijkheden.

Ik werk met diverse pakketten. Pakketten voor fotoshoot tot 3 personen of voor gezinnen en families. Maar ook langere Day in a Life reportages behoren tot de mogelijkheden. Als je mijn prijslijst bekijkt, dan zie je waar welk pakket geschikt voor is. Heb je andere ideeën en behoeftes, dan wat op mijn website staat vermeld. Of kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.