Wat kost een portretfoto?

Diversen pakketten voor diversen fotoshoots

Everything comes with a price 😉 

Elke portret maak ik met veel liefde en passie. Het is mijn zorg om het betse in jou naar boven te halen. Tijdens het maken van een familieportret ontstaan er alleen echte momenten. En bij mag iedereen volledig zichzelf zijn. Ik geef je mijn volledige aandacht en ik werk alles met veel zorg voor je af. 

Prijzen ‘Day in a Life’ reportages

Meer wensen?

Al mijn fotoshoots zijn in een natuurgebied nabij Tilburg en zijn uit te breiden met diversen opties. Wil je bijvoorbeeld een groter fotoalbum als mooi geschenk? Of een mooie foto als herinnering aan de muur? Zijn er wensen waar ik rekening mee moet houden of kom je er niet uit wat het beste bij je past? Laat het mij weten, ik denk graag met je mee.

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?