Voorjaar Minishoot

Ga op de foto tussen de bloemen bij de Baalse Hoef

Voorjaar minishoot 

Het is weer voorjaar, de tijd dat alles weer begint te groeien en te bloeien. De perfecte tijd om tussen de voorjaarsbloeiers op de foto te gaan. Dompel je helemaal onder de bloemen tijdens deze fleurige minishoots bij de pluktuin de Baalse Hoef in Baarle Nassau.

Deze minishoots zijn het perfecte cadeau voor Moederdag. Je kan met je gezin op de foto of je zet je moeder alleen in het zonnetje. Maar deze voorjaar minishoots tussen de bloemen lenen zich ook uitstekend voor loveshoots of een frisse zakelijke blik. Alles is mogelijk!

Wat krijg je?

  • Een ontspannen fotosessie van 30 minuten
  • Een emmertje om zelf 20 stelen te plukken t.w.v. €22,50
  • 6 zorgvuldig nabewerkte foto’s

Dit alles voor de speciale prijs van € 99,95

De voorjaarsminishoots vinden plaats op:

Dinsdagavond 14 mei 2024 tijdens de Golden Hour

19:00 uur
19:45 uur – GERESERVEERD
20:15 uur – GERESERVEERD

Zondag 19 mei 2024  in het mooie ochtendlicht

09:00 uur
09:45 uur
10:15 uur
11:00 uur

Bij pluktuin de Baalse Hoef in Baarle-Nassau

Wees er snel bij en schrijf je in, want er is beperkt plek!

VOL=VOL

Je mag de 6 foto’s zelf uitkiezen. Je mag ook altijd meer foto’s kiezen tegen een meerprijs van €15,- per foto. Heb je echt keuzestress, dan neem je alle foto’s af voor €75,- (normaal €100,-).
Normaal juich ik hondjes altijd toe bij shoots, maar omdat we tussen de delicatie bloempjes staan, zijn honden tijdens deze shoot niet toegestaan. 

Deze minishoot is ideaal voor losse gezinnen, loveshoot met partner of samen met je beste vriend(in). Maar je kan ook alleen op de foto om jezelf in het zonnetje te zetten of voor frisse zakelijke foto’s. Het is niet mogelijk om met de hele familie op de foto te gaan. 

Voor vragen kan je altijd contact met mij opnemen. En wil je toch meer tijd en aandacht, kijk dan eens bij mijn reguliere shoots