Voor Moeders!

Iedereen heeft een moeder, ook onze moeders hebben een moeder. Zij zijn het fundament van ons bestaan en dit soort relaties kunnen bijzonder zijn op verschillende manieren. Maar bovenal is het de dame die ons groot heeft gebracht en voor ons heeft gezorgd. Daarom mag moeders best wel een keer per jaar extra in het zonnetje worden gezet.

Het was dan ook weer een zeer geslaagde tweede editie van onze Moederdag special afgelopen april. Dit keer bij het zeer gastvrije en inspirerende Zeven Geitjes in Tilburg waar wij meer dan welkom waren.

Zo trapte we de ochtend af met een heerlijk jong gezin. De shoot was een totale verrassing voor moeder Naomi. Terwijl vader Martijn, hun twee zoons en hond Snuf, zich prima vermaakte op het terrein van de Zeven Geitjes, werd Naomi door visagist Kim Laanbroek geheel in de watten gelegd. Make-up hoeft niet persé uitbundig te zijn, het kan je ook net dat beetje extra gevoel van verwennerij geven. Dat ze sowieso met hond Snuf op de foto gingen dat stond vast. Het werd daardoor een hele leuke en speelse shoot met deze lieve mensen.

Ook op de foto ging moeder Floortje met haar dochtertje Saar. Floor had haar en Saar op gegeven omdat ze vaak zo weinig met zijn tweetjes op de foto gingen en voor de heren in het huis was op de foto gaan toch maar niks. Dus dit werd een uitje voor alleen de dames. Natuurlijk wilde Saar na het zien van haar mama ook een toefje lippenstift. Met een paar bloemen in hun haren waren deze ladies ready to go.

Het is leuk hoe paden elkaar kunnen kruisen. We sloten deze dag af met dochter Jessica die mij al een paar keer had ontmoet op diverse bruidsbeurzen. De band tussen haar en haar moeder, gaat verder dan alleen familie zijn. Ze zijn beide elkaars beste vriendin en ze doen dan ook geregeld leuke dingen samen. Deze shoot was hun afsluiting van een heerlijk moeder dochter weekend. Heel fijn en dat wij daaraan hebben mogen bijdragen.

Dit soort specials zijn altijd een enorm succes en omdat ik merk dat veel mensen zeggen dat ze dit ook eens zouden willen, maar het er door de drukte vaak niet van komt.