Familiefoto’s Tilburg: Thuis in Tilburg op de bank

Met mijn fotoshoots ben ik meestal buiten te vinden. Ik fotografeer graag in de Loonse & Drunense duinen of in de bossen en vennen van Oisterwijk. Maar ik sta altijd open voor leuke suggesties. Zo kwam dit leuke gezin met het idee om de familiefoto’s lekker bij hun thuis te doen in Tilburg. Het werd daardoor een leuke mix tussen wat meer geposeerd op de bank en een kijkje in hun leven. Eigenlijk was het een soort uitgeklede versie van een Day in a life reportage.

Een aantal jaren geleden mocht ik hen al eens op de foto zetten bij een grotere familiereportage. We hebben toen gefotografeerd in de Oude Warande in Tilburg. Ik weet nog dat het best een hete zomerdag was. Het is daarom extra leuk als gezinnen weer bij mij terug komen voor een nieuw familieportret. Dit keer middenin de winter én met gezinsuitbreiding.

Het was een lekkere dolle boel met een enthousiaste peuter die maar dolgraag zijn dino’s aan mij wilde laten zien. Lekker klimmen en klauteren over de bank en over papa. De jongste telg vond het allemaal maar prima. En zat de hele tijd met een grote glimlach de boel van een afstandje te bekijken. We vroegen ons af wat voor geluid een dino nou eigenlijk maakt. Uit volle borst werd er door iedereen mee gebruld.

Maar luisteren naar hoe mama voorleest uit een mooi prentenboek, daar werd iedereen weer een beetje rustig van. Gewoon met de schoenen uit, opgekruld op de bank, bij papa en mama op schoot. Ook ik mocht een stukje voorlezen. Als is voorlezen en fotograferen tegelijkertijd niet zo handig.

Het was leuk om familiefoto’s te maken bij een gezin thuis. Als je de kinderen lekker laat doen wat ze altijd doen, dan levert dat mooie beelden op. Precies zoals jullie als gezin zijn. Ik vind het nog steeds leuk en fijn om buiten familiefoto’s te maken. Zeker omdat de omgeving van Tilburg zoveel te bieden heeft. Maar zo’n combinatie van een day in a life reportage en familiereportage is zeker voor herhaling vatbaar. Ik kom graag eens bij je langs voor familieportret bij jou thuis. Of je nou in Tilburg woont of ergens anders in Brabant. Ik kom overal.

familiefoto's, familiefoto, thuis, tilburg, gezin, kinderen, papa, mama, huiskamer familiefoto's, familiefoto, thuis, tilburg, gezin, kinderen, papa, mama, huiskamer familiefoto's, familiefoto, thuis, tilburg, gezin, kinderen, papa, mama, huiskamer, baby, knuffelen familiefoto's, familiefoto, thuis, tilburg, gezin, baby, mama, knuffelen familiefoto's, familiefoto, thuis, tilburg, gezin, kinderen, papa, mama, huiskamer, voorlezen familiefoto's, familiefoto, thuis, tilburg, gezin, kinderen, papa, mama, huiskamer, broers familiefoto's, familiefoto, thuis, tilburg, gezin, kinderen, papa, mama, huiskamer, voorlezen, broers