Pug Lovers: Fashionshoot Bandito Pups

Portretfoto’s maken is wat ik doe. Meestal bruidsreportages en gezinsfoto’s. Maar zo nu en dan komt er ook een leuke zakelijke opdracht op mijn pad. En dit was wel een heel bijzondere. Eentje waar ik stiekem al een beetje op had gehoopt. Want ik ken Iris al een poosje en ik wist dat ze bezig was met het opzetten van een eigen hondenkleding lijn. Geïnspireerd door haar aller liefste mopshondje Louis. Ik was dan ook super blij toen ze mij vroeg om de fotografie te verzorgen voor haar lookbook en invulling van de webshop.

Bij zulke zakelijke opdrachten is het belangrijk om te weten wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Mocht je er niet helemaal uitkomen of vastlopen in zo veel keuzes? Ik help je er graag bij door je te adviseren in wat voor soort beeld sterk is voor je bedrijf.

Iris had al goed nagedacht over wat ze wilde voor de lookbook van Bandito Pups. Maar ze wilde toch graag wat fotografisch advies en samen bespreken of haar ideeën goed waren. Het mooie aan dit gesprek was dat we weinig woorden nodig hadden en qua smaak en visie compleet op een lijn zaten. We kozen ervoor om de diverse setjes kleding te verdelen in een meer urban achtige omgeving en een natuurlijke plek; Spoorzone en de Piushaven. Waarvan de Piushaven meteen een persoonlijke tintje gaf aan de shoot, de favoriete uitlaat plek van Louis de pug.

Beide shoots waren heel leuk om te mogen doen. Het is weer eens wat anders om hondjes op de foto te zetten. Het maakt zo’n shoot gelijk ongedwongen en spontaan. Ook de liefde die Iris heeft voor haar puggie straalde er van af. Zo mooi om te zien hoe waardevol een relatie is tussen mens en dier.

Zo zie je maar weer dat Beleef je Portret er voor iedereen is. Zo lang het maar gaat om jou en wat je met de foto’s wilt vertellen. Ik help je graag bij het ontwikkelen en afwerken van een tof fotografisch concept wat helemaal past bij jouw bedrijf. Van beeldadvies tot de fotoshoot.

Wat? Fashion shoot, zakelijk portret
Opdrachtgever? Bandito Pups
Waar? Spoorzone Tilburg, Piushaven Tilburg

 

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?