Herfstig Familieportret in Oisterwijk

Wat is er nu een beter cadeau van je kinderen om eens een keer met zijn allen op de foto te gaan. Nu dat ze volwassen zijn en zelf kinderen hebben, gebeurd dat niet meer zo heel vaak. Daarnaast is het weer een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien, bij te praten en genieten van een mooie herfstdag in de bossen.

Het was een prachtige dag begin oktober. Ideaal voor een familieportret in het bos. Het licht was zo mooi die dag, met zonnestralen door de bomen en de zachte tinten van de herfst. Dit is een van mijn favoriete jaargetijden om te fotograferen.

Het was een hechte familie, die elkaar niet zo heel veel ziet. Want iedereen woonde verspreid over het land. Dat ze elkaar al even niet gezien hadden en genoeg bij te praten hadden, maakte deze shoot extra spontaan en warm. Ik had niet het gevoel dat ik veel moest regisseren, het was losjes en alles ging vanzelf. Het bos was een waar walhalla voor het oudste kleinkind, ze zat bij de scouting en deed thuis ook niets liever dan lekker spelen in de natuur. Vol verwondering werd er naar paddenstoelen gezocht en geklommen in bomen. Daar in het bos, is de ideale klimboom. Perfect om ook mooie groepsportretten bij te maken.

Als ik zulke lieve mensen ontmoet en lekker mee mag spelen met de kindjes, dan ben ik extra blij met het werk wat ik doe. Ik lever niet alleen een mooie herinnering af, de hele shoot telt ook als een mooie herinnering.

 

//
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?