Day in a Life: Herfst in Helenaveen

Een van de leukste fotoreportages om te maken, is een Day in a Life. Tijdens een Day in a life, loop ik een aantal uur mee in het dagelijks leven van een gezin. Dit is heel anders dan een standaard familieportret. Want ik leg het echte leven vast, precies zoals jullie zijn. Voor een Day in a Life reportage blijf ik niet alleen in Tilburg. Maar kom ik in heel Nederland. Zo was ik een poosje terug bij een jong gezin in het pittoreske Helenaveen. Net op de grens met Noord-Brabant en Limburg.

Het was een prachtige dag in oktober. Ideaal om lekker met de kinderen buiten te spelen in de speeltuin en samen ijsjes te eten in de tuin. Tijdens het wandelen verzamelde we eikels en kastanjes om poppetjes van te kunnen knutselen. Op het paadje waar we liepen, werden ook veel honden uitgelaten. En zo stond moeders ineens in de hondenpoep. He bah vies! Na controle van de oudste telg, bleek het allemaal wel mee te vallen.

Samen hebben we lekker gespeeld in de speeltuin. Op de schommel, de glijbaan en het klimrek. Allemaal kwamen ze aanbod. Ook het zand was de moeite waard om te proeven, vond de jongste van het stel. Dat bleek helaas niet zo lekker te smaken. Maar je moet alles in je leven een keer geprobeerd hebben.

Na nog wat in de tuin gezeten te hebben werd het toch wat frisjes. Binnen hebben we poppetjes gemaakt en was het alweer tijd voor het middagdutje. Tijd voor mij om naar huis te gaan. Het was een geslaagde fotoreportage daar in het mooie Helenaveen.