Ooh la la: Boudoir in het hotel

Erotische foto’s hoeven niet ordinair te zijn. Bij een boudoir fotoshoot gaat het om jou. We nemen de tijd om je op je gemak te stellen. En we leggen je in de watten met deze geheel verzorgde shoot. In lingerie op de foto in een ontspannen sfeer. Dit keer hadden we een boudoir fotoshoot in Villa Pastorie in Tilburg.

Voor de derde keer op een rij organiseerde wij, ik en mijn visagist Kim Laanbroek, de jaarlijks boudoir fotoshoot. Speciaal voor Valentijnsdag. De eerste twee keer deden we de shoot bij mij thuis. Ik heb een vintage ingericht huis met een aantal leuke plekjes. Maar dit keer wilde wat anders. Wat dacht je van een bad op pootjes in een hotelkamer? We konden hiervoor terecht bij Villa Pastorie in Tilburg.

Je kan een boudoir fotoshoot ook los bij ons boeken. We nemen dan wat langer de tijd om je uitgebreid in de watten te leggen. Kim zorgt ervoor dat je een mooie make-upje krijgt wat past bij jou persoonlijkheid. Omdat we allemaal dames onder elkaar zijn ontstaat er al gauw een ontspannen sfeer.
Wij geloven er in dat iedere vrouw mooi is en zich ook mooi mag voelen. Daarom kijken we samen welke make-up en lingerie het beste bij jou past. Tijdens zo’n intieme fotoshoot is het belangrijk dat je je prettig voelt. Ik luister naar wat je mooi vindt en we doen absoluut geen dingen waar je je oncomfortabel bij voelt. Bij een boudoir shoot draait het om jou.

Iedereen mag zich een keertje sexy voelen. En dat kan in principe overal. Misschien wel een keertje bij jou thuis. Of boeken we gewoon nog een keer deze hotelkamer in Tilburg.

Ik vind het altijd heel mooi om te zien wat voor verandering een vrouw doormaakt in zo’n korte tijd. Je komt binnen in je gewone kleren, nog een beetje nerveus en misschien wat schichtig. De eerste paar kliks met de camera zijn wat onwennig. Maar naarmate we bezig zijn met fotograferen, voel je je steeds meer op je gemak. Je mag zijn wie je bent, met het lichaam wat je gekregen hebt. Met opgeheven hoofd en soms met een gezonde dosis adrenaline ga je weer naar huis.

Ook deze shoot was weer een succes. We hebben drie mooie dames in de watten gelegd. Drie totaal verschillende types, maar allemaal even mooi en sexy. Want dat mag best gezegd worden. Enkele dames kozen ervoor om de shoot te doen als cadeau voor hun geliefde. Speciaal voor Valentijnsdag. Maar de ander wilde het aan zichzelf cadeau geven. Want hoe vaak krijg je nou de kans om super sexy op de foto te gaan?

Locatie: Villa Pastorie in Tilburg, Noord-Brabant
Visagie & haar: Kim Laanbroek