Jouw Portretfotograaf uit Tilburg

Ik vertel je meer over mijzelf

Wie is toch die portretfotograaf?

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik iets creatiefs wilde doen. Voor mijn tiende verjaardag kreeg ik mijn eerste compactcamera en ik was meteen verkocht. Mijn passie voor fotograferen bracht me van 2004 tot 2008 naar AKV St. Joost in Breda voor een studie Fotografie. De reportages die ik maak zijn speels, spontaan, intiem, echt en bevatten vaak een knipoog. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en met mijn persoonlijke en enthousiaste aanpak creëer ik beelden die een glimlach op het gezicht toveren! Naast het werken voor diverse opdrachtgevers maak ik ook autonoom werk. Zo begon ik in 2010 met de portretreeks Men & Pussy, waarin ik uitsluitend mannen met hun katten portretteerde.

Ik vind het fijn wanneer mensen zich op hun gemak voelen, want dat zie je terug op de foto. Daarom heb ik in 2011 Beleef je Portret opgericht. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in familieportretten, intieme portretten , zwangerschapsshoots en trouwreportages. Ik geloof erin dat wanneer de shoot een fijne ervaring was, je meer waarde hecht aan de foto’s. Het zijn voor altijd blijvende herinneringen voor later. Voor mij zit schoonheid in kwetsbaarheid en volledig jezelf kunnen zijn. 

Alleen echte momenten

Iedereen is mooi, daar ben ik van overtuigd. Het is daarom aan mij om het beste in je naar boven te halen. Door middel van diversen opdrachten, zet ik jou op de foto precies zoals je bent. Op deze manier heb je helemaal niet in de gaten dat je op de foto gaat. Spelenderwijs op de foto met je gezin bij een familieportret. Of opzoek naar jouw kwetsbaarheid bij een intiem portret. Elke fotoshoot zit mijn aandacht en zorg voor jou. 

 

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?